Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Statistics – All 0's #7408
    Hank Rouse
    Participant

    I deleted and copied wp-content/extensions/newsletter/reports again.  Still 0’s

    I deleted and copied source files from working Site #1, Still 0’s

    in reply to: Can't preview new posts #7353
    Hank Rouse
    Participant

    Identifying what was causing the double slash fixed.  Will have to wait a week to know for sure.

    Next Issue:
    If the image is located further down the post, and not in the top (often times my post starts with a video).  Then I do not see the image at the bottom in the Newsletter Preview.

    in reply to: Can't preview new posts #7351
    Hank Rouse
    Participant

    My Issue was specific to Images.  And I beleive I have found the issue.

    Under Settings, Media, Full URL path to files.

    I changed:

    http://blog.hankfit247.com/wp-content/uploads/
    to

    http://blog.hankfit247.com/wp-content/uploads

    As the Media Library was going to http://blog.hankfit247.com/wp-content/uploads// to look for files.

     

    Will keep you posted.

    in reply to: Can't preview new posts #7347
    Hank Rouse
    Participant

    Still No Preview.   I had posted something a while back, however the Forum’s do not allow us to search for our posts, profile will tell you how many, but not provide links to preview posts.

    I LOVE this tool., just hate having to scroll page by page through the forums.

    in reply to: Can't preview new posts #7342
    Hank Rouse
    Participant

    +1

    in reply to: (name) in subject line #7190
    Hank Rouse
    Participant

    SWEET, exported, imported into Excel, 20 minutes of magic later, and imported

    emailadress;first;last

    ALL SET NOW!

    in reply to: (name) in subject line #7189
    Hank Rouse
    Participant

    Perfect, Thanks!  Love this Plugin!!!!

    What is the difference between?
    {name} The user name{surname} The user surname

    I looked in my data
    {name} = First Last{surname} Only manual registrations have them.

    I look at my forms, and I ask for both First and Last

    Import format I have been using is:
    emailadress;first last

     

    It appears I need to change to:

    emailadress;first;last

    Is this correct?

    in reply to: Problem with images of the latest post #7185
    Hank Rouse
    Participant

    I found that once I imported the media into the Server and then attached the image to the post, this worked fine for me.

    My issue resulted in how I call my images in my html code.

    in reply to: Personal theme lost !! #7129
    Hank Rouse
    Participant

    I had both of my themes backed up.  🙂

    Love your products!!!

    in reply to: Personal theme lost !! #7122
    Hank Rouse
    Participant

    +1  both a Personal and Theme and a tweaked original.

    in reply to: Missing Thumbnails #6922
    Hank Rouse
    Participant

    I figured out my issue and am all set now.  Thanks!

    in reply to: Missing Thumbnails #6915
    Hank Rouse
    Participant

    Some images are used more than once, and each is hard coded into the HTML on either the Page or Post as to its location on the server.

    Hank

    in reply to: {email_url} #6907
    Hank Rouse
    Participant

    Got it, Thanks!

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)