Home Forums Newsletter Plugin Support Forum Newsletter seeing old Server after migration

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #101924
    Philip Green
    Participant

    Hi,

    I have migrated my website to a new host today and am having a problem with the Newsletter plugin.

    I am seeing an error message “The WP scheduler doesn’t seem to be running correctly for Newsletter. Read this page to solve the problem.” WP Cron is set-up correctly and test emails are sending and received correctly.

    On the Newsletter Status page under “Your Server” the details shown are still those for my old server. However I am accessing the site on the new server.

    Could this issue just be a DNS problem that will go after DNS propagation?

    Thanks

    #101929
    Philip Green
    Participant

    Do I need to somehow deactivate the license on the old server?

    #102096
    Stefano
    Keymaster

    No, it’s a DNS problem. Your new server is still resolving your domain to the old server. Forget the status panel for a couple of days and probably everything will be fine after 48 hours. If the problem persists you should ask the provider is the server is using an update DNS server.

    Stefano.

    #102123
    Philip Green
    Participant

    Thanks Stefano. That issue is resolved now that the DNS has propagated.

    I have another issue but have opened a support ticket for that.

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by Philip Green.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.