Home Forums Newsletter Plugin Support test email fail

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #10770
    Anonymous
    Inactive

    hi!
    i have 3 email tester.

    when i try to test the email 2 of them receive the test email, the third don’t.
    when i send the newsletter everybody receive the mail, even the tester that doesn’t receive the test mail.
    i already controlled if the third tester is in the test group and if the “send test email” is set to yes.

    where could be the mess?

    #10771
    Anonymous
    Inactive

    hint……..
    i see the problem is with account of a particular domain (@ravennaedintorni.it)…others testers receive the test email…
    the site in wich the plugin is installed is reclam.ra.it (not the same domain in wich the error is present).

    the sender email is : invito@reclam.ra.it
    the return path is : serena@ravennaedintorni.it

    when i test the email the plugin say everything ok…

    #10773
    Stefano
    Keymaster

    Remove one of the test addresses and repeat. Let me know.

    #10774
    Anonymous
    Inactive

    sorry, my bad that not give you this information…
    i already did this, but the problem is still there -__-‘

    #10775
    Stefano
    Keymaster

    So, if you keep only one test address, the one not working, and send a test email it does not arrive? (spam folder checked?) while if you send the newsletter for real, it is delivered?

    This is very strange it seems a filter at provider level. If you use that address on the diagnostic panel what happens?

    #10776
    Anonymous
    Inactive

    ah ok, i don’t try to have only one tester…i will!

    right now i try the diagnostic panel and send the email to serena@ravennaedintorni.it and the receiver doesn’t get any mail. the panel say everything goes right (wordpress and newsletter).
    i try with my mail and it works (@hotmail.it).

    serena told me that mail from “@reclam.ra.it” are received as usual (so the problem is with the testing mail from your plugin..).

    thank for your support!

    #10777
    Stefano
    Keymaster

    Te problem is your provider not delivering the email. Try to remove the return path and the reply to.

    #10778
    Anonymous
    Inactive

    i remove the return path, i remove the reply to, i leave only one test email receiver… nothing….

    they told me the problem start after pressing “trigger delivery engine” in a newsletter that was delivering slowly (maybe give some error?)

    #10780
    Stefano
    Keymaster

    and if you change the sender email? Put there something of different, for example a gmail address.

    Anyway the provider should be able to find the problem.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
×